OTA
YHTEYTTÄ

Palvelut

Ydinosaamistamme ovat valo-, ääni- ja lavatekniikan suunnittelu sekä niihin liittyvät ratkaisut erilaisiin tapahtumiin, pienistä yritysjuhlista suuriin gaaloihin ja areenakonsertteihin.

Tapahtumatekniikan suunnittelun ja toteutuksen lisäksi tarjoamme visuaalista suunnittelua sekä sisällöntuotantoa. Huipputeknologia ja kokenut, ammattitaitoinen tiimimme tekevät meistä luotettavan kumppanin, jolla on kyky luoda pieniä ja suuria elämyksiä.

Tapahtumatekniikka

Esitystekniset palvelut ja laitteet

Bright palvelee tapahtuma- ja viihdeteollisuutta. Pystymme toimittamaan laajalla skaalalla laitteita, osaamista ja palveluita, jotka täyttävät tarpeesi ja toteuttavat visiosi – ideasta toteutukseen, luonnoksesta ratkaisuun.

Katamme kaikki tekniset ratkaisut äänentoistosta valaistukseen, lavarakenteista videotekniikkaan ja muihin tapahtumien tuotantopalveluihin liittyviin tehtäviin. Saat meiltä myös laadukasta video- ja sisällöntuotantoa, joiden avulla toteutamme perinteisten toteutusten lisäksi virtuaali- hybriditapahtumia. Erilaiset verkkoratkaisut mahdollistavat ihmisten interaktiivisen osallistumisen tapahtumaan, lähellä ja kaukaa.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin autamme sinua rakentamaan parhaan mahdollisen toteutuksen!

Ota yhteyttä

Virtuaalitapahtumat

Tavoita kohderyhmä lähellä ja kaukaa

Kun kohderyhmää ei saada kokoontumaan yhteen paikkaan tapahtuman muodossa, virtuaalinen tapahtuma on erinomainen vaihtoehto rakentaa vahvaa sisältöä. Arvokkaiden kohderyhmien tavoittaminen nopeasti ja vaivattomasti on entistä tärkeämpää, jotta yritysten päivittäinen toiminta jatkuu mahdollisimman sujuvana. 

Tapahtuman järjestäminen digitaalisessa ympäristössä tarjoaa laajat mahdollisuudet ja paljon vaihtoehtoisia ratkaisuja. Meillä on vuosien kokemus toteuttaa erilaisia virtuaali- ja hybriditapahtumia, joissa lähellä tai kaukana olevat vieraat voivat osallistua tapahtumaan verkon kautta, mistä päin maailmaa tahansa.

Katso youtube-video. 

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyvät projektit

Webcasting-palvelut

Teemme kaiken kokoisia, broadcast tasoisesti skaalattuja  virtuaalitapahtumia yhden- tai kahdensuuntaisena. Keskustelun ei siis tarvitse olla yhdensuuntaista, vaan osallistujat voivat myös kommentoida esitystä, äänestää ja esittää kysymyksiä erilaisilla tavoilla. Toteutus tehdään yhden kameran kevyestä webcasting-toteutuksesta aina televisiotasoiseen monikameratoteutukseen saakka. 

Tekninen kokonaisuus räätälöidään aina tarpeiden mukaan, asiakkaan yksilölliset toiveet huomioiden. Lähetystä voi seurata kaikilta alustoilta ja se voidaan tehdä myös Brightin omalle alustalle tai upottaa asiakkaan omalle sivustolle. Alustoina toimivat esimerkiksi Teams, Linkedin, Vimeo, Twitter/Periscope, Youtube, Facebook ja Twitch. Lähetykseen voi lisätä interaktiivisia toimintoja kuten erilaisia äänestyksiä, viestiseinän, etäyhteydet muihin lähetyspaikkoihin sekä osallistujien omiin päätteisiin ja sosiaaliseen mediaan.

Videotuotanto voidaan toteuttaa esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa tai Brightin studioissa pääkaupunkiseudulla. Meillä on pohjoismaissa useita valmiita studioita ja kyky rakentaa uusia, joten löydämme tarvittavat ratkaisut nopeallakin aikataululla.

Bright Studiot

Bright Studiot

Virtuaalinen tapahtuma voidaan toteuttaa helposti Bright Studioilla pääkaupunkiseudulla, Turussa tai Tampereella, tai esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa. Meillä on useita valmiita studioita ja kyky rakentaa uusia, joten löydämme tarvittavat ratkaisut asiakkaalle nopeallakin aikataululla.

Lue lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista ja ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! 

Tutustu Bright Studioihin