OTA
YHTEYTTÄ

Tapahtumatekniikka

Esitystekniset palvelut ja laitteet

Brightin tapahtumatekniikkaan erikoistunut liiketoiminta-alue palvelee tapahtuma- ja viihdeteollisuutta. Pystymme toimittamaan laajalla skaalalla laitteita, osaamista ja palveluita, jotka täyttävät tarpeesi ja toteuttavat visiosi – ideasta toteutukseen, luonnoksesta ratkaisuun. Katamme tekniset ratkaisut äänentoistosta valaistukseen, lavarakenteista videotekniikkaan. Saat meiltä myös laadukasta video- ja sisällöntuotantoa.

Meillä on vuosien kokemus toteuttaa erikokoisia hybridi- ja virtuaalitapahtumia, joissa vieraat voivat osallistua tapahtumaan ja verkoistoitua interaktiivisesti verkon kautta. Toteutus voidaan tehdä monissa erilaisissa tapahtumatiloissa, esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa tai Brightin studioissa pääkaupunkiseudulla. Meillä on pohjoismaissa useita valmiita studioita ja kyky rakentaa uusia, löydämme tarvittavat ratkaisut nopeallakin aikataululla.

Soita meille ja kerro tarpeistasi, niin autamme sinua rakentamaan  parhaan mahdollisen toteutuksen! 

Virtuaalitapahtuma

Kun kohderyhmää ei saada kokoontumaan yhteen paikkaan tapahtuman muodossa, virtuaalinen tapahtuma on erinomainen vaihtoehto rakentaa vahvaa sisältöä. Arvokkaiden kohderyhmien tavoittaminen nopeasti ja vaivattomasti on entistä tärkeämpää, jotta yritysten päivittäinen toiminta jatkuu mahdollisimman sujuvana. 

Tapahtuman järjestäminen digitaalisessa ympäristössä tarjoaa laajat mahdollisuudet ja paljon vaihtoehtoisia ratkaisuja. Meillä on vuosien kokemus toteuttaa erilaisia virtuaali- ja hybriditapahtumia, joissa lähellä tai kaukana olevat vieraat voivat osallistua tapahtumaan verkon kautta, mistä päin maailmaa tahansa.

Katso youtube-video. 

Ota yhteyttä 

Webcasting -palvelut

Teemme kaiken kokoisia virtuaalitapahtumia yhden kameran tuotannoista aina televisiotasoiseen monikameratoteutukseen saakka, yhden- tai kahdensuuntaisena. Keskustelun ei siis tarvitse olla yhdensuuntaista, vaan osallistujat voivat myös kommentoida esitystä, äänestää ja esittää kysymyksiä erilaisilla tavoilla.

Toteutus tehdään broadcast-tasoisesti skaalattuna yhden kameran kevyestä webcasting-toteutuksesta aina monikameratoteutuksiin asti, yhden- tai kahdensuuntaisena. Videotuotanto voidaan toteuttaa esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa tai Brightin studioissa. Studioissa on täydellinen tekninen varustus ja niihin kuuluu mm. ohjaamo ja lämpiötilat. 

Katso tästä Pasilan virtuaalistudion esittelyvideo

Ota yhteyttä 

Palvelun toiminnallisuuksia

Tekninen kokonaisuus räätälöidään aina tarpeiden mukaan, asiakkaan toiveet huomioiden. Lähetyskanavat toimivat kaikilla alustoilla, kuten Brightin oma alusta tai asiakkaan sivustolle upotus, sekä Teams, Linkedin, Vimeo, Twitter/Periscope, Youtube, Facebook, Twitch jne. Interaktiivisina toimintoina on erilaiset äänestykset, viestiseinät, etäyhteydet muihin lähetyspaikkoihin, sekä osallistujien omiin päätteisiin ja sosiaaliseen mediaan.

Ota yhteyttä