UUTISKIRJE OTA
YHTEYTTÄ

Palvelut

Tarjoamme unohtumattomia elämyksiä luovat ratkaisut, laitteet ja palvelut tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Tutustu palveluihimme.

Tapahtumatekniikka

Esitystekniset palvelut ja laitteet

Brightin tapahtumatekniikkaan erikoistunut liiketoiminta-alue palvelee tapahtuma- ja viihdeteollisuutta. Pystymme toimittamaan laajalla skaalalla laitteita, osaamista ja palveluita, jotka täyttävät tarpeesi ja toteuttavat visiosi – ideasta toteutukseen, luonnoksesta ratkaisuun. Katamme tekniset ratkaisut äänentoistosta valaistukseen, lavarakenteista videotekniikkaan ja muihin tapahtumien tuotantopalveluihin liittyviin tehtäviin. Saat meiltä myös laadukasta video- ja sisällöntuotantoa.

Soita, ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi. Meiltä löytyy ideoita, kokemusta ja välineitä tehdä seuraavasta tapahtumastasi ikimuistoinen! 

Installaatio

Toimivat järjestelmät

Me yhdistämme valon, äänen, kuvan ja ohjauksen toimiviksi kokonaisuuksiksi pienissä ja suurissa projekteissa. Tunnemme tuotteet ja valitsemme niistä parhaat. Kokeneen tiimimme referenssit puhuvat puolestaan. Esimerkkejä osaamisestamme ovat sadat projektit kaikissa Pohjoismaissa.

Me lähestymme projekteja ennakkoluulottomasti. Jokainen asennus on yksilöllinen ja ansaitsee räätälöidyn ratkaisun. Hyödynnämme pitkää kokemustamme ja koulutustamme käyttämällä myös uusimpia ratkaisuja luotettavasti. Me olemme alan parhaita ymmärtämään, mitä tapahtuu asennuksen jälkeen tuhansien vuosittaisten tapahtumien kokemuksella. 

Toteutamme asennuksemme laadulla hyvää asennustapaa käyttäen. Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää. Meiltä saat ideoita, kokemusta ja oikeat välineet. 

Huoltopalvelut

Kattavat jälkihoitopalvelut kaikille tuotteille

Bright Huoltopalvelut antaa tuotetukea, toteuttaa huollot sekä suunnitelmalliset ylläpidot kaikille edustamillemme tuotteille. Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaamme saa ensiluokkaista palvelua ja tuotetukea hankinnalleen. Asiakkaana voit luottaa siihen, että tarjoamme räätälöidyt ratkaisut ja huolehdimme laitteen toimivuudesta sen koko elinkaaren ajan.

Ammattitaitoiset huoltohenkilömme ovat tukenasi tarvittaessa. Mikäli laitteesi kaipaa huoltoa, sinulla on ylläpitotarvetta tai tarvitset varaosia, täytä alla oleva huoltotilauslomake.

Huoltotilaus  

Olemme valtuutettu huoltokumppani seuraaville tuotemerkeille:

 • Audient 
 • Barco Service Partner (Projektorit: Kaikki, myös takuulaitteet.
  Lamppukalustukset: HDX, HDF, HDQ, FLM)
 • Bright X-series 
 • Panasonic (Projektoreiden takuun jälkeiset huollot) 
 • Liftket 
 • Music Group
 • Martin Lighting 
 • ROE: LED-panelit 
 • Shure 

Mikäli haluat tuotetukea tai lisätietoa palveluistamme, ota yhteyttä meidän huoltoon!

Laitemyynti

Tuotteita ammattilaisille

Bright (Installation Oy) on johtava viihde- ja tapahtumateollisuuden teknisten laitteiden toimittaja ja tekniseen myyntiin erikoistunut yritys. Edustamme maailman huippumerkkejä audio-, kuva-, valo- ja mekaniikka-alalla. Tämän lisäksi valmistamme ja myymme omia tuotemerkkejämme, esimerkkinä X-LED. Bright-huoltoyksikkö takaa kaikille edustamillemme tuotteille kattavat jälkihoitopalvelut.

Asiakkaitamme ovat mm. AV-Urakoitsijat, broadcasting-yritykset, jälleenmyyjät, seurakunnat, sähköurakoitsijat, tapahtumatekniikka ja -tuotantoyritykset, teatterit ja äänitysstudiot.

Tarjoamme laite- ja järjestelmäratkaisuja vaativiin tarpeisiin. Tämän lisäksi tarjoamme  suunnittelutukea esitys- ja tuotantotekniikan asiakkaille, urakoitsijoille, jälleenmyyjille ja suunnittelijoille.

Laitemyynnissä teitä palvelee asiantunteva tiimimme - ota yhteyttä ja kysy lisää. 

Alla edustamiamme tuotemerkkejä.