OTA
YHTEYTTÄ

Bright Studiot

Bright Studiot

Brightilla on useita eri kokoisia studioita Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Valmiiden studioiden lisäksi pystymme rakentamaan uusia ja eri tarpeisiin skaalattuja kuvauspaikkoja virtuaalisiin tapahtumiin, nopeallakin aikataululla - vaikkapa asiakkaan omiin tiloihin. Studiossa toteutettava virtuaalitapahtuma mahdollistaa vieraiden interaktiivisen osallistumisen tilaisuuteen mistä päin maailmaa tahansa. Tarjolla on monia, vaihtoehtoisia teknisiä ratkaisuja, joista rakennamme sopivan kokonaisuuden asiakkaalle.

Green Screen- ja XR-teknologioiden ansiosta lavasteita ei tarvitse rakentaa, sillä asiakkaan ilmeeseen ja viestiin sopivat taustat tehdään tietokoneella. Tutustu studioihimme ja kysy lisää! 

Vantaa 1

Brightin Vantaa 1 studiossa on valmiina kaikki tarvittava tekniikka, joten tekninen toteutus on helppoa ja nopeaa. Studion 120 neliön tiloista löytyy myös ohjaamot sekä tilava lämpiö kuvauksiin valmistautumista varten.

Studion kiinteään tekniseen kokonaisuuteen kuuluu kolme miehitettyä HD-kameraa, joista yksi on kraanakamera, lähetystekniikka, puhujatuki, äänitekniikka ja peruskalusteet. Kuvauspaikkoina studiossa on LED-taustaseinällä sekä -lattialla varustettu lava ja erillinen haastattelunurkka, mikä voidaan muokata asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Lähetys voidaan tehdä mille tahansa alustalle oman monipuolisen alustamme lisäksi.

Osoite: Koivuvaarankuja 2, 01640 Vantaa

Vantaa 3

Vantaa 3 studio tarjoaa loistavat puitteet virtuaalitapahtuman toteuttamiseen. 60 neliön studiotilan lisäksi kokonaisuuteen kuuluu ohjaamo sekä kolme lounge-huonetta.

Studion kiinteään tekniseen kokonaisuuteen kuuluu kolme miehitettyä HD-kameraa, lähetystekniikka, puhujatuki, äänitekniikka, peruskalusteet sekä etäyhteysmahdollisuudet etäpuhujille. 

Kuvauspaikkana studiossa toimii 5m x 3m projisointikankaalla ja kahdella 85" pystynäytöillä varustettu lava ja erillinen haastattelu paikka, jossa on taustalla 75" näyttö. Lähetys voidaan tehdä mille tahansa alustalle oman monipuolisen alustamme lisäksi.

Osoite: Koivuvaarankuja 2, 01640 Vantaa

Helsinki 1

Pasilassa Green Screen -tekniikalla varustellusta täyden palvelun virtuaalistudiosta löytyy valmiina valaisu, kuva- ja äänitekniikka sekä speaker-support esiintyjille. Tilassa on myös ohjaamo sekä viihtyisä lämpiö. 

Studio on pinta-alaltaan kokonaisuudessaan 140 neliömetriä. 60 neliömetrin Green Screen osio tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisten tapahtumien ja interaktiivisten videotuotantojen toteuttamiseen.

Osoite: Asemapäällikönkatu 3, 00520 Helsinki

YIT Workery+ Studio

YIT Workery+ Studio Vallilassa on täyden palvelun studio virtuaalitapahtumille ja webinaareille. Studiossa on 85" näyttö, kolme robokameraa, lähetystekniikka, puhujatuki ja peruskalusteet. Studiosta löytyy erillinen lounge, sekä ääni- ja videotarkkaamot. Kokenut tekniikkatiimimme huolehtii tapahtumasi tekniset asiat alusta loppuun. Lähetys voidaan tehdä mille tahansa alustalle oman monipuolisen alustamme lisäksi.

Osoite: Sturenkatu 16, 00510 Helsinki