OTA
YHTEYTTÄ

Bright Studiot

Bright Studiot

Brightilla on Suomessa kuusi kiinteää ja lisäksi kolme puolikiinteää studiota sekä Ruotsissa kolme ja Norjassa yksi. Valmiiden studioiden lisäksi pystymme rakentamaan uusia ja eri tarpeisiin skaalattuja kuvauspaikkoja virtuaalisiin tapahtumiin, nopeallakin aikataululla - vaikkapa asiakkaan omiin tiloihin. Studiossa toteutettava virtuaalitapahtuma mahdollistaa vieraiden interaktiivisen osallistumisen tilaisuuteen mistä päin maailmaa tahansa. Tarjolla on monia, vaihtoehtoisia teknisiä ratkaisuja, joista rakennamme sopivan kokonaisuuden asiakkaalle.

Green Screen- ja XR-teknologioiden ansiosta lavasteita ei tarvitse rakentaa, sillä asiakkaan ilmeeseen ja viestiin sopivat taustat tehdään tietokoneella. Tutustu studioihimme ja kysy lisää! 

Vantaa 1

Brightin Vantaa 1 studio tarjoaa erinomaiset puitteet virtuaalitapahtuman toteuttamiseen. Studiossa on valmiina kaikki  tarvittava tekniikka, joten tekninen toteutus on helppoa ja nopeaa. Studion 120 neliön tiloista löytyy myös ohjaamot sekä tilava lämpiö kuvauksiin valmistautumista varten.

Studion kiinteään tekniseen kokonaisuuteen kuuluu kolme miehitettyä HD-kameraa, joista yksi on kraanakamera, lähetystekniikka, puhujatuki, äänitekniikka ja peruskalusteet. Kuvauspaikkoina studiossa on LED-taustaseinällä sekä -lattialla varustettu lava ja erillinen haastattelunurkka, mikä voidaan muokata asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Lähetys voidaan tehdä mille tahansa alustalle oman monipuolisen alustamme lisäksi. 

Vantaa 3

Bright Studio Vantaa 3 tarjoaa erinomaiset puitteet virtuaalitapahtuman toteuttamiseen. Vantaa 3 studiossa on valmiina kaikki tarvittava tekniikka, joten tekninen toteutus on helppoa ja nopeaa. Noin 60 neliön studiotilan lisäksi kokonaisuuteen kuuluu ohjaamo sekä kolme lounge-huonetta kuvauksiin valmistautumista varten. 

Studion kiinteään tekniseen kokonaisuuteen kuuluu kolme miehitettyä HD-kameraa, lähetystekniikka, puhujatuki, äänitekniikka, peruskalusteet sekä etäyhteysmahdollisuudet etäpuhujille. 

Kuvauspaikkana studiossa toimii 5m x 3m projisointikankaalla ja kahdella 85" pystynäytöillä varustettu lava ja erillinen haastattelu paikka, jossa on taustalla 75" näyttö. Lähetys voidaan tehdä mille tahansa alustalle oman monipuolisen alustamme lisäksi.

Helsinki 1

Pasilassa Green Screen -tekniikalla varustellusta täyden palvelun virtuaalistudiosta löytyy valmiina valaisu, kuva- ja äänitekniikka sekä speaker-support esiintyjille. Tilassa on myös ohjaamo sekä viihtyisä lämpiö. 

Studio on pinta-alaltaan kokonaisuudessaan 140 neliömetriä. 60 neliömetrin Green Screen osio tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisten tapahtumien ja interaktiivisten videotuotantojen toteuttamiseen.

Turku

Turun Logomossa sijaitseva studio tarjoaa puitteet virtuaali- ja hybriditapahtumien tekemiseen. Salissa on 200 istumapaikkaa turvaväleillä ja valmiina kaikki tarvittava tekniikka niin perusseminaarin kuin striimauksenkin osalta, joten tekninen toteutus on helppoa ja nopeaa. Tiloista löytyy myös ohjaamo sekä tilava lämpiö valmistautumista varten.

Studion kiinteään tekniseen kokonaisuuteen kuuluu kolme robokameraa, lähetystekniikka, puhujatuki, äänitekniikka ja peruskalusteet. Kuvauspaikkana studiossa on isolla kuvapinnalla varustettu lava, joka voidaan muokata asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Lähetys voidaan tehdä mille tahansa alustalle oman monipuolisen alustamme lisäksi.

Tampere

Tampereella Messu- ja urheilukeskuksen Seminaarikeskuksen Tähtien salissa sijaitseva studio tarjoaa erinomaiset puitteet virtuaalitapahtumien toteuttamiseen. Ketterässä studiossa on valmiina kaikki tarvittava tekniikka, joten toteutus voidaan suunnitella ja tehdä nopeallakin aikataululla. Studion tiloista löytyy myös erillinen ohjaamo, aulatilat ja takahuone kahvinkeittomahdollisuuksin.

Studion kiinteään tekniseen kokonaisuuteen kuuluu kolme robokameraa, lähetystekniikka, puhujatuki, äänitekniikka ja peruskalusteet. Kuvauspaikka on varustettu LED-taustaseinällä sekä LED-näytöillä, jotka voidaan muokata asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Lähetys voidaan tehdä mille tahansa alustalle oman monipuolisen alustamme lisäksi.

Ota yhteyttä