OTA
YHTEYTTÄ

Bright Studiot

Bright Studiot

Brightilla on Suomessa kuusi kiinteää ja lisäksi kolme puolikiinteää studiota sekä Ruotsissa kolme ja Norjassa yksi. Valmiiden studioiden lisäksi pystymme rakentamaan uusia ja eri tarpeisiin skaalattuja kuvauspaikkoja virtuaalisiin tapahtumiin,  nopeallakin aikataululla - vaikkapa asiakkaan omiin tiloihin. Studiossa toteutettava virtuaalitapahtuma mahdollistaa vieraiden interaktiivisen osallistumisen tilaisuuteen mistä päin maailmaa tahansa. Tarjolla on monia, vaihtoehtoisia teknisiä ratkaisuja joista rakennamme sopivan kokonaisuuden asiakkaalle.

Green screen- ja XR-teknologioiden ansiosta lavasteita ei tarvitse rakentaa, sillä asiakkaan ilmeeseen ja viestiin sopivat taustat tehdään tietokoneella. Tutustu studioihimme ja kysy lisää! 

Vantaa 1

Brightin Vantaalla sijaitseva studio 1 tarjoaa erinomaiset puitteet virtuaalitapahtuman toteuttamiseen. Studiossa on valmiina kaikki  tarvittava tekniikka, joten tekninen toteutus on helppoa ja nopeaa. Studion 120 neliön tiloista löytyy myös ohjaamot sekä tilava lämpiö, kuvauksiin valmistumista varten.

Studion kiinteään tekniseen kokonaisuuteen kuuluu kaksi robokameraa ja yksi miehitetty kraanakamera, lähetystekniikka, puhujatuki, äänitekniikka ja peruskalusteet. Kuvauspaikkoina studiossa on LED-taustaseinällä varustettu lava ja erillinen haastattelunurkka, mikä voidaan muokata asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Lähetys voidaan tehdä mille tahansa alustalle oman monipuolisen Icareus-alustamme lisäksi. 

Vantaa 2

Brightin Vantalla sijaitseva Studio 2 skaalautuu hyvin pienempiinkin virtuaalitoteutuksiin. Studiossa on valmiina kaikki tarvittava tekniikka, ohjaamot ja lämpiötilat kuvauksiin valmistautumista varten. 

Studion kiinteään tekniseen kokonaisuuteen kuuluu 2 robokameraa ja 1 miehitetty kamera, lähetystekniikka, puhujatuki, äänitekniikka ja mikrofonit 4 hengelle, 85" näyttö esitysmateriaaleille sekä etäyhteysmahdollisuudet. Studion ilmettä voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaan taustaseinän LED-putkia ja valoja ohjelmoimalla. Lähetys voidaan tehdä mille tahansa alustalle, Brightin monipuolisen Icareus-alustan lisäksi.

Vantaa 3 & 4

Brightin Vantaalla sijaitsevat Studio 3 & 4 ovat valmiita tiloja muokattavaksi erilaisiin studiotarpeisiin. Studio 3 sisältää tarvittaessa valmiin lavastepohjan ja studio 4 on musta tila, mihin voidaan tehdä erilaisia kokonaisuuksia varten räätälöity kokonaisuus. Kysy lisää mahdollisuuksista!

Helsinki 1 & 2

Pasilassa sijaitsee kaksi Green Screen -tekniikalla varusteltua täyden palvelun virtuaalistudiota. Hyvin varustelluista studioista löytyy valmiina valaisu, kuva- ja äänitekniikka sekä speaker-support esiintyjille. Tiloissa on myös ohjaamot sekä viihtyisät lämpiöt. 

Suurempi studio on pinta-alaltaan kokonaisuudessaan 140 neliömetriä. Kuudenkymmenen neliömetrin Green Screen osio tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisten tapahtumien ja interaktiivisten videotuotantojen toteuttamiseen. 

Ota yhteyttä 

Turku

Turun Logomossa sijaitseva studio tarjoaa puitteet virtuaali- ja hybriditapahtumien tekemiseen. Salissa on 200 istumapaikkaa turvaväleillä ja valmiina kaikki tarvittava tekniikka niin perusseminaarin kuin striimauksenkin osalta, joten tekninen toteutus on helppoa ja nopeaa. Tiloista löytyy myös ohjaamo sekä tilava lämpiö valmistautumista varten.

Studion kiinteään tekniseen kokonaisuuteen kuuluu kolme robokameraa, lähetystekniikka, puhujatuki, äänitekniikka ja peruskalusteet. Kuvauspaikkoina studiossa on isolla kuvapinnalla varustettu lava, mikä voidaan muokata asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Lähetys voidaan tehdä mille tahansa alustalle oman monipuolisen Icareus-alustamme lisäksi.

Tampere

Tampereella Messu- ja urheilukeskuksen Seminaarikeskuksen Tähtien salissa sijaitseva studio tarjoaa erinomaiset puitteet virtuaalitapahtumien toteuttamiseen. Ketterässä studiossa on valmiina kaikki tarvittava tekniikka, joten toteutus voidaa suunnitella ja tehdä nopeallakin aikataululla. Studion tiloista löytyy myös erillinen ohjaamo, aulatilat ja takahuone kahvinkeittomahdollisuuksin.

Studion kiinteään tekniseen kokonaisuuteen kuuluu kolme robokameraa, lähetystekniikka, puhujatuki, äänitekniikka ja peruskalusteet. Kuvauspaikka on varustettu LED-taustaseinällä sekä LED-näytöillä, jotka voidaan muokata asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Lähetys voidaan tehdä mille tahansa alustalle oman monipuolisen Icareus-alustamme lisäksi.