OTA
YHTEYTTÄ

Creative Technology Northern Europe AB:n ja Bright Group Oy:n välinen yrityskauppa on hyväksytty - kauppa astuu voimaan ensi viikon aikana

Julkaistu 4.11.2021

 

12. lokakuuta julkistetun ilmoituksen myötä Creative Technology Northern Europe AB ja sen emoyhtiö NEP Group ovat nyt saaneet Norjan kilpailuviranomaisen hyväksynnän panna täytäntöön Bright Group Oy:tä koskeva yrityskauppa. Tämä hyväksyntä mahdollistaa kaupan etenemisen ja sen odotetaan astuvan voimaan lähipäivinä.

Vantaan Ärrävaarassa pääkonttoriaan pitävä Bright Group perustettiin vuonna 2011 AVAB-CAC:n ja Eastwayn yhdistäessä voimansa palvellakseen pohjoismaista tapahtuma- ja viihdealaa entistä paremmin. Sittemmin yli 20 pohjoismaista tapahtuma-alan yritystä on tullut osaksi Bright Groupia – monilla näistä yrityksistä on yli 30 vuoden kokemus alalta. Tällä hetkellä Bright Group toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa.

Lyhyen siirtymäkauden jälkeen Bright Group nimetään uudelleen Creative Technology:ksi ja integroidaan Creative Technology Northern Europe -yhtiöön.

 

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jarno Uusitalo, CEO, Bright Finland
+358 50 305 8569
jarno.uusitalo@brightgroup.com

 

www.ct-group.com

www.brightgroup.com

www.nepgroup.com

 

---

 

Bright Group

Bright on Pohjoismaiden johtava tapahtuma- ja esitystekniikan asiantuntija. Operoimme vuosikymmenten kokemuksella erilaisissa tapahtumissa aina pienistä yritysjuhlista suuriin gaaloihin ja areenakonsertteihin. Ydinosaamistamme ovat tapahtumatekniikan suunnittelu ja toteuttaminen, kiinteät asennukset sekä parhaiden laitteiden maahantuonti ja myynti. Toimimme kolmessa Pohjoismaassa: Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

  

NEP Group

NEP Group on johtava teknologiakumppani sisällöntuottajille ympäri maailman. Yli 35 vuoden ajan olemme tarjonneet innovatiivisia tuotteita ja palveluita, jotka mahdollistavat asiakkaidemme sisältöjen esittämisen - missä ja milloin vain. Maailman isoimpien tuotantojen luotettavana kumppanina NEP tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja sisällöntuotannosta jakeluun - muun muassa kasvavan valikoiman pilvipohjaisiin järjestelmäratkaisuihin perustuvia virtuaaliteknologioita. Yhdysvalloissa pääkonttoriaan pitävällä NEPillä on liiketoimintaa 25 maassa ja se työllistää yli 4 000 ihmistä. Olemme olleet mukana tekemässä tuotantoja yli sadassa maassa kaikilla seitsemällä mantereella ja kasvu jatkuu. Asiakkaisiimme lukeutuu alansa huippuja urheilun, musiikin, elokuvan ja TV:n maailmasta sekä isoja yritysbrändejä, agentuureja, sisällönomistajia ja -tuottajia ympäri maailmaa.

 

Creative Technology Northern Europe

Creative Technology (CT) lukeutuu maailman johtaviin esitysteknologiayhtiöihin, joka toimittaa innovatiivisia avaimet käteen -esitystekniikkaratkaisuja yritysmaailmaan, viihde- ja urheilualalle sekä kiinteisiin asennuksiin. Huolellisesti suunnitellut palvelumme yhdistelevät laadukasta designia, konsultointia ja teknologioita tarjotaksemme asiakkaillemme kaikkea jättinäytöistä, audiojärjestelmistä ja valosuunnitteluista interaktiivisiin järjestelmiin, broadcast-lähetyksiin ja jakelualustoihin saakka. Creative Technology Northern Europe toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.