UUTISKIRJE OTA
YHTEYTTÄ

Tietoa meistä

Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimiva Bright Group on Pohjoismaiden johtava tapahtumatekniikan tuotteita ja palveluita tarjoava yritys, joka työllistää 500 alan ammattilaista.

Asiantuntevalla ja intohimoisesti alaan suhtautuvalla henkilökunnallamme on yhteenlaskettuna vuosikymmenten kokemus ja kyky luoda ainutlaatuisia elämyksiä.

Arvoisesi kumppani

Kun haluat rakentaa tapahtuman tai luoda vaikuttavan elämyksen, Bright on oikea valinta.

Tiimimme on kyvykäs organisoimaan haastavimpia ja uraauurtavimpia projekteja: yritys- ja kulttuuritapahtumista bändikiertueisiin ja festivaaleihin, teattereiden ja television lavasterakenteista urheilutapahtumiin ja suuriin yleisötapahtumiin – aina kiinteisiin ratkaisuihin, kuten museoiden, teattereiden, konserttisalien, klubien, hotellien ja kauppaketjujen tarpeisiin asti. Teemme tiivistä yhteistyötä viihde- ja tapahtuma-alan johtavien suunnittelijoiden, tuottajien ja parhaiden luovien kykyjen kanssa. 

Me olemme sinua varten, suunnittelusta toteutukseen. Huippuosaavan tuotantotiimimme kanssa takaamme sinulle parhaat ratkaisut. Yksikään muu toimija ei kykene yhdistämään resursseja, teknologista osaamista ja kokemusta samalla tasolla kuin Bright.

Unohtumattomia elämyksiä

Tapahtuman tarjoama elämys on vaikuttavuuden ytimessä. Me toteutamme elämyksen tavoitteidesi mukaan: onpa kyseessä rock-konsertti, yritystapahtuma, tuotelanseeraus, messut tai vaikka kirjaston äänimaisema. Elämyksiä tukeva tekniikka eli äänet, valot, kuvapinnat, kamerat ja erilaiset interaktiiviset ratkaisut hyödyntävät viimeisintä tarjolla olevaa teknologiaa. Mahdollisuudet luoda entistä vaikuttavampia elämyksiä ovat parempia kuin koskaan. Anna mielikuvituksesi lentää! 

Yli 30 vuoden kokemus

Bright Group perustettiin vuonna 2011, kun Eastway ja AVAB-CAC yhdistivät voimansa tavoitteenaan luoda Pohjoismaiden paras viihde- ja tapahtumatekniikkaan ja palveluihin keskittyvä yritys. Siitä lähtien yli 20 alan johtavaa yritystä on liittynyt osaksi Brightia. Monella näistä yrityksistä on takanaan yli 30 vuoden kokemus alalta.

Bright Groupin omistavat tytäryhtiöidemme aiemmat omistajat yhdessä sijoitus- ja varainhoitoyhtiö Capmanin kanssa. 

Avoimet työpaikat

Etsimme nyt joukkoomme huippulupauksia pääkaupunkiseudulle kuudelle eri osastolle. Jokaiselle osastolle valitaan yksi harjoittelija. Odotamme harjoittelijoilta oma-aloitteisuutta ja rohkeutta tarttua haasteisiin sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. 

Tarjoamme harjoittelijalle aitiopaikan tapahtuma-alan teknisen tuotannon parissa ja tilaisuuden op-pia alan ammattilaisilta. Monipuolisten työtehtävien ansiosta harjoittelussa pääsee näkemään ja kokemaan keikkatyöskentelyä verhon molemmin puolin. 

Etsimme alan opiskelijoita, joilla harjoittelu on osana opintoja. Harjoittelun ajankohta on kevät 2019 ja harjoittelun kesto 3-6kk (aloitus viimeistään huhtikuussa 2019). Harjoittelusta maksetaan kuukausittainen palkkio. 

Kevään 2019 avoimet työharjoittelupaikat seuraavilla osastoilla:

Valo 
Video 
Ääni 
Visual45 (Graafikko / Animaattori) 
Tuotanto (tekninen) 
Markkinointi 

Haku on auki 16.12.2018 asti, mutta valinta voidaan tehdä jo aiemmin mikäli sopiva ehdokas löytyy. Lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen: info.fi@brightgroup.com

Muista mainita mille osastolle haet. Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä ja kysy lisää!