UUTISKIRJE OTA
YHTEYTTÄ

Tietoa meistä

Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimiva Bright Group on Pohjoismaiden johtava tapahtumatekniikan tuotteita ja palveluita tarjoava yritys, joka työllistää 500 alan ammattilaista.

Asiantuntevalla ja intohimoisesti alaan suhtautuvalla henkilökunnallamme on yhteenlaskettuna vuosikymmenten kokemus ja kyky luoda ainutlaatuisia elämyksiä.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Bright Sales & Installation etsii ohjelmoijaa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan projektitoiminnan AV-ohjelmoinnista ja käyttöönotoista. AV Programmer-roolissa vastaat osana ohjelmointitiimiä myös ohjelmointi- ja käyttöönottotyön kehittämisestä ja toimit tiimissäsi kannustavasti ja esimerkillisesti.

Sinulla on merkittävä rooli ohjelmointitiimissämme ja vastaat työsi tuloksista suoraan asennusosaston johtajalle, joka toimii myös esimiehenäsi. Arvostamme luovaa asennetta ja ideoitasi yrityksen kehittämiseksi. Edellytämme sinun toimineen jo aiemmin ohjelmoinnin parissa työelämässä. Olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja, jolla pysyy langat käsissä kiireisissäkin tilanteissa. Nautit asiakaspalvelusta ja muiden auttamisesta ja viestit sujuvasti sekä suomen ja englannin kielellä.

Edellytämme kokemusta seuraavista: 

 • Ohjelmointi AV-alustoja hyödyntäen (QSC, Crestron, AMX)
 • Ohjauslogiikan rakentaminen
 • Käyttöliittymien suunnittelu/toteutus
 • Integrointi kolmannen osapuolen laitteiden/järjestelmien kanssa näiden API:en avulla
 • Lua, Typescript, AV-valmistajien proprietary languages (esim. SIMPL+)
 • Socket-ohjelmointi: TCP/UDP, HTTP (REST)
 • Dataformaatit: JSON, XML
 • Tietoverkkojen tuntemusta
 • Järjestelmien testaus ja käyttöönotto kohteessa

Tarjoamme:

 • Vastuullisen ja haastavan tehtävän menestyvässä AV-alan yrityksessä
 • Hyvät ja kilpailukykyiset työedut
 • Mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 1.3.2019 mennessä osoitteeseen: info.fi@brightgroup.com

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Arvoisesi kumppani

Kun haluat rakentaa tapahtuman tai luoda vaikuttavan elämyksen, Bright on oikea valinta.

Tiimimme on kyvykäs organisoimaan haastavimpia ja uraauurtavimpia projekteja: yritys- ja kulttuuritapahtumista bändikiertueisiin ja festivaaleihin, teattereiden ja television lavasterakenteista urheilutapahtumiin ja suuriin yleisötapahtumiin – aina kiinteisiin ratkaisuihin, kuten museoiden, teattereiden, konserttisalien, klubien, hotellien ja kauppaketjujen tarpeisiin asti. Teemme tiivistä yhteistyötä viihde- ja tapahtuma-alan johtavien suunnittelijoiden, tuottajien ja parhaiden luovien kykyjen kanssa. 

Me olemme sinua varten, suunnittelusta toteutukseen. Huippuosaavan tuotantotiimimme kanssa takaamme sinulle parhaat ratkaisut. Yksikään muu toimija ei kykene yhdistämään resursseja, teknologista osaamista ja kokemusta samalla tasolla kuin Bright.

Unohtumattomia elämyksiä

Tapahtuman tarjoama elämys on vaikuttavuuden ytimessä. Me toteutamme elämyksen tavoitteidesi mukaan: onpa kyseessä rock-konsertti, yritystapahtuma, tuotelanseeraus, messut tai vaikka kirjaston äänimaisema. Elämyksiä tukeva tekniikka eli äänet, valot, kuvapinnat, kamerat ja erilaiset interaktiiviset ratkaisut hyödyntävät viimeisintä tarjolla olevaa teknologiaa. Mahdollisuudet luoda entistä vaikuttavampia elämyksiä ovat parempia kuin koskaan. Anna mielikuvituksesi lentää! 

Yli 30 vuoden kokemus

Bright Group perustettiin vuonna 2011, kun Eastway ja AVAB-CAC yhdistivät voimansa tavoitteenaan luoda Pohjoismaiden paras viihde- ja tapahtumatekniikkaan ja palveluihin keskittyvä yritys. Siitä lähtien yli 20 alan johtavaa yritystä on liittynyt osaksi Brightia. Monella näistä yrityksistä on takanaan yli 30 vuoden kokemus alalta.

Bright Groupin omistavat tytäryhtiöidemme aiemmat omistajat yhdessä sijoitus- ja varainhoitoyhtiö Capmanin kanssa.